Meer resultaten voor huisarts swart amsterdam

Huisartsenpraktijk Tuindorp Nieuwendam Medewerkers.
1023 TR Amsterdam. Waar staan wij voor? E consult, afspraak, recept. Huisartsen Tuindorp Nieuwendam. Jongen Bartelsman Weber. de Haas Hullegie Zwarts Ras. avond, nacht, weekend. Ine de Haas. Suzanne de Wijs. Ine de Haas Huisarts. Vanaf 1996 ben ik werkzaam als huisarts in Amsterdam-Noord, Nieuwendam. Dit doe ik met veel plezier. Een persoonlijk contact met de patiƫnten vind ik erg belangrijk en doordat ik al zolang in deze prachtige wijk werk, ken ik sommige patiƫnten al heel erg lang. Ik ben een allround huisarts die u zo goed mogelijk wil helpen en begeleiden met uw gezondheidsproblemen. Ik werk 3 dagen in de week, op maandag, woensdag en vrijdag. Samen met mijn collega, dr Hullegie probeer ik U de juiste hulp te verlenen. Sinds 2006 ben ik huisartsopleider aan de VU. Het begeleiden van huisartsen in opleiding zorgt ervoor dat ik bij blijf in het vak en kritisch moet kijken naar mijn eigen medisch handelen. Dagelijks vindt er een bespreking met de huisarts in opleiding plaats zodat goed zorg voor u gewaarborgd blijft. Karin Hullegie Huisarts. Mijn naam is Karin Hullegie. Sinds september 2017 ben ik weer terug in de praktijk van dokter de Haas.
biologische amandelolie kopen
Huisartsenpraktijk De Plantage. Huisarts Plantagebuurt Amsterdam.
Huisartspraktijk de Plantage is een moderne praktijk in de geweldige Plantagebuurt in het centrum van Amsterdam. INLOGGEN MIJN PLANTAGEDOKTER. Welkom bij de Huisartsenpraktijk De Plantage! Huisartspraktijk de Plantage is een moderne praktijk in de geweldige Plantagebuurt in het centrum van Amsterdam.
mkb tankpas
Huisartsenpraktijk Swart en Pennings in Amsterdam.
Zorg en Welzijn. Huisartsenpraktijk Swart en Pennings. Zorg en Welzijn in Amsterdam. Huisartsenpraktijk Swart en Pennings Huisarts. Insulindeweg 892 1095DT Amsterdam. Insulindeweg 892 1095DT Amsterdam. Telefoon / website. T 020 6655455. Bezoekadres: Amstel 1, Amsterdam. Postadres: Postbus 202, 1000AE Amsterdam.
snoep bestellen
Huisartsenpraktijk Swart in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts swart 1098pb amsterdam watergraafsmeer oost pascalstraat.
Pascalstraat 10 HS 1098PB Amsterdam. 020-4637658 mail: via e-consult. Voor patinten Herhaalrecept. Informatie voor patinten. Herhaalrecepten via internet. Vul een geneesmiddel in. Vul een aantal in. Geneesmiddel Aantal mg/gram/ml Tab/Caps/Cr. Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
kapper
Telefonisch contact Huisartsenpraktijk Swart en Pennings huisarts Amsterdam.
De huisarts belt u dan later die dag, op een afgesproken tijdstip, terug. Afspraken en huisbezoeken. Tussen 8.00 en 11.30 uur kunt u bellen voor het maken van afspraken en het aanvragen van een huisbezoek. Uitslagen en andere vragen. Voor het opvragen van uitslagen en andere vragen kunt u bellen tussen 10.00 en 11.30 uur of tussen 13.30 en 15.00 uur op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uu r. Huisartsenpraktijk Swart en Pennings. 1095 DT Amsterdam Telefoon.:
huisartsenpraktijk
Huisartsenpraktijk Swart en Pennings Huisarts in Amsterdam.
Huisartsenpraktijk Swart en Pennings in Amsterdam. Huisartsenpraktijk Swart en Pennings is een huisarts in Amsterdam en is opgericht op 1 maart 1999. Dit bedrijf is gevestigd op het adres Insulindeweg 892 met de postcode 1095DT in de plaats Amsterdam te Noord-Holland.
seo meta tags
Afscheidswijzer Verspreiding Afscheidswijzer Amsterdam.
Tussen Meer 86. Privazorg Amsterdam e.o. Huisartsen Van Baerle. Van Baerlestraat 57-sous. Adrianne van Dorth Uitvaartbegeleiding. Pieter de hoochstraat 76hs. Johannes Verhulststraat 41-Hs. De Lairessestraat 40-Hs. Nicolaas Maesstraat 43. Medisch Centrum Roelof Hart, Huisarts J.G. van der Veen. Gerard Terborgstraat 46.
goedkope leverancier elektriciteit en gas
Independer.
GABA

Contacteer ons