Meer resultaten voor huisarts weekend amsterdam

Huisartsenposten Amsterdam OLVG.
Telefoonnummer HAP 088 00 30 600. OLVG werkt op beide locaties intensief samen met de Huisartsenposten Amsterdam. Patiënten die uit zichzelf, zonder voorafgaand telefonisch contact, binnenkomen, worden ontvangen aan de balie. Een verpleegkundige van de Spoedeisende Hulp SEH stelt een aantal vragen.
huisartsenpraktijk
Gezondheidscentrum Asterweg Medisch Centrum Noord.
Tussen 8.00 en 17.00 bereikt u ons op 020 3081777. Bij spoedgevallen na 17.00 uur, s nachts en in het weekend kunt u bellen met de Huisartsenpost: 088 00 30 600. Alle zorg bij u in de buurt. Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten alle zorg die ze nodig hebben zoveel mogelijk op één plek dicht in de buurt kunnen krijgen. Er werken meerdere specialisten in ons gezondheidscentrum en wij maken gebruik van de modernste technieken op het gebied van e-health. Bij ons loopt u de kamer van de huisarts uit én loopt u gelijk door naar de apotheek, de diëtist of een van onze andere specialismen.
latex spuiten
Grote verandering in programmering L1 L1.
Ons nieuws, jouw verhaal is het motto van het nieuwe programma, dat in de plaats komt van bekende namen als L1NWS, AvondGasten, L1SPRT en Limbourgeois. Voor actuele onderwerpen uit deze programmas blijft dagelijks plaats in L1mburg Centraal, maar de verpakking zal anders zijn.
Company
Extranet Extranet Universiteit van Amsterdam. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-checkmark. icon-close. icon-download. icon-
Jump to the footer. Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser! Universiteit van Amsterdam. Zoek binnen de UvA website. Search EN uva.nl. Voor bezoekers met een OvU-account, gepensioneerden, gasten, leveranciers en overige relaties van de UvA.
huisartsenpraktijk
Huisartsenpost Amersfoort, voor spoedzorg buiten kantoortijden.
In het weekend en op feestdagen is er een 24-uursdienst. Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur kunt u terecht bij uw eigen huisarts. 3813 TZ Amersfoort. Spoedzorg buiten kantoortijden. De huisartsenpost is er voor spoedzorg buiten kantoortijden en alleen te bezoeken na telefonische afspraak. Wij kunnen u sneller helpen als u de volgende gegevens bij de hand heeft.: De naam van uw huisarts. Maps were disabled by the visitor on this site. Vanuit de richting Amsterdam A1.
huisartsenpraktijk
Avond, nacht en weekenddienst Amsterdam Huisartsen Bos en Lommer Dokters.
Avond, nacht en weekenddienst. Huisartsenpost Amsterdam: 088-0030600. Iedere werkdag na 17.00 uur, op zaterdag, op zondag en op feestdagen is de huisartsenpost geopend. U kunt op de huisartsenpost alleen terecht op afspraak en u dient dus voor uw bezoek altijd te bellen.
a0
Huisartspraktijk J. van der Linde Amsterdam.
In het weekend loopt de dienst van vrijdag 17.00 uur tot maandagochtend 08.00 uur. De dienstdoend arts bereikt u via de Dienstpost West op tel.nr. 088 0030 600. De Dienstpost West is gesitueerd in het OLVG West, Jan Tooropstraat 164 te Amsterdam. Vergeet niet bij uw bezoek aan de huisarts uw bewijs van uw verzekering mee te nemen.
tattoo
Home huisartsenpraktijk Rivierenbuurt.
Als u onlangs in de buurt bent komen wonen 1078 of 1079 en geen huisarts kunt vinden kunt u onze assistent bellen voor overleg. We zijn in het bezit van het NHG-kwaliteits keurmerk en zijn het gehele jaar geopend van 8.00 17.00 uur m.u.v. het weekend en feestdagen. Graag horen we van u wat u waardeert aan onze praktijk, maar ook wat er in uw ogen anders of beter kan? Mist u iets? Heeft u tips? Laat het ons weten! ma t/m vrij 8.00 17.00 uur. donderdagavond tot 20.00 uur. Maak een afspraak via de website. of bel de assistente. Heeft u een klacht? Kijk hier voor meer info. 1078 BX Amsterdam.
groepsaccommodatie overijssel

Contacteer ons