Meer resultaten voor huisarts weekend amsterdam

Avond, nacht en weekenddienst Huisartsen Scheldestraat huisarts Amsterdam.
Avond, nacht en weekenddienst. De waarneming s avonds, s nachts en in het weekend is geregeld door de huisartsenpost/doktersdienst. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen in de regio Amsterdam samen. Klik hier voor de link naar de website van de huisartsenpost.
wifi verbinding
Avond, nacht en weekenddienst Huisartsenpraktijk de Pijp.
De waarneming s avonds, s nachts en in het weekend is geregeld door de huisartsenpost Amsterdam. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen in de regio Amsterdam samen. Iedere werkdag na 17.00, op zaterdag en zondag en op feestdagen is de huisartsenpost geopend. Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand. U kunt de huisartsenpost bereiken op het nummer 088-0030600. Adressen Huisartsenposten Amsterdam. OLVG Oost Ingang SEH OLVG Ruyschstraat. 1091 AC Amsterdam. Bekijk op kaart. Terrein boven het IJ ziekenhuis ingang spoedeisende eerste hulp. 1034 CS Amsterdam. Bekijk op kaart. onder hoofdingang ziekenhuis. De Boelelaan 1117. 1081 HV Amsterdam. Bekijk op kaart. OLVG West naast de spoedeisende eerste hulp. Jan Tooropstraat 164. 1061 AE Amsterdam. Bekijk op kaart. AMC ziekenhuis tijdelijk op de poliklliniek revalidatie. 1105 AZ Amsterdam. Bekijk op kaart. Wij zijn een huisartsenpraktijk in het hart van de Pijp in Amsterdam met twee mannelijke huisartsen, twee doktersassistentes en een huisarts in opleiding van het AMC.
opleiding praktijkmanager huisartsenpraktijk
Huisartsenposten Amsterdam Contact.
HAP West tevens nachtpost, OLVG West, Jan Tooropstraat 164, 1061 AE Amsterdam. HAP Zuid, De Boelelaan 1117, 1081 HV Amsterdam. Let op: onderstaand contactformulier is niet bestemd voor medische vragen. Deze mail wordt s avonds en in het weekend niet gelezen!
hotmail
Huisartsenposten Amsterdam Home Met spoed een huisarts nodig?
De naam van uw huisarts. Omschrijving van uw klachten. Uw medische voorgeschiedenis belangrijke aandoening/ ziektes/ allergieën. Identiteitsbewijs Naar de huisartsenpost? Breng uw legitimatiebewijs mee. Houdt u rekening met hogere tarieven die in rekening worden gebracht door de apotheek indien u medicatie haalt in avond, nacht en weekend. Heeft u een medische vraag en twijfelt u? Kijk dan eerst op thuisarts.nl. Moet ik naar de dokter.nl geeft antwoord op de vraag of en wanneer u naar de dokter moet. Bekijk dit filmpje om te zien hoe de Huisartsenpost werkt of download de onderstaande app Moet ik naar de dokter? Volg ons ook op.: 12 februari 2018. Huisartsenposten Amsterdam is op zoek naar doktersassistenten.
nogepa
Huisartsenposten Amsterdam OLVG.
bekijk uw dossier. Home Huisartsenposten Amsterdam. OLVG werkt op beide locaties intensief samen met de Huisartsenposten Amsterdam. Patiënten die uit zichzelf, zonder voorafgaand telefonisch contact, binnenkomen, worden ontvangen aan één balie. Een verpleegkundige van de Spoedeisende Hulp SEH stelt een aantal vragen.
Bereikbaarheid in de avond, nacht en weekend Gezondheidscentrum Gein huisarts Amsterdam Zuidoost.
Bereikbaarheid in de avond, nacht en weekend. Huisartsenpost Heeft u in de avond, het weekend of op feestdagen met spoed een huisarts nodig? Dan kunt u contact opnemen met de huisartsenpost. Op huisartsenpost werken alle huisartsen in de regio Amsterdam Zuidoost en Diemen samen.
Huisartsenposten Amsterdam Wanneer belt u.
Wanneer belt u. Heeft u met spoed een huisarts nodig s avonds, s nachts of in het weekend. Dan belt u het centrale telefoonnummer 088 00 30 600 van de huisartsenpost in Amsterdam, Badhoevedorp, Landsmeer, Diemen en Duivendrecht. Spoedeisend zijn gezondheidsklachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag van uw eigen huisarts.
Avond, nacht en weekenddienst.
Tussen 17.00 uur 08.00 uur en tijdens weekend en erkende feestdagen belt u.: Uitsluitend voor dringende medische zorg / spoedgevallen.: Centrale Huisartsen Post: OLVG West ziekenhuis tel: 088-0030600. uw verzekeringsgegevens bij de hand! De medewerkers van Spoedpost beschikken via de computer automatisch over een samenvatting van uw medische gegevens. Deze samenvatting kan een belangrijk hulpmiddel zijn bij het beoordelen of behandelen van de klacht, waarmee u naar de spoedpost gaat. Zij hebben net als uw huisarts geheimhoudingsplicht. Als u het met de uitwisseling vaneen deel van deze medische gegevens niet eens bent, kunt u bij uw huisarts bezwaar maken. Nolensstraat 358 D. 1067 KP Amsterdam.

Contacteer ons