Resultaten voor mulder huisarts amsterdam

Home.
Daarnaast kunt u ook zaken online regelen middels zorgonline. De praktijk is open voor nieuwe inschrijvingen. Mocht u zich willen inschrijven maakt u dan bij de assistent een afspraak tel: 0206739091. Bij spoed buiten openingstijden kunt u contact opnemen met de huisartsenposten amsterdam.
huisarts amstelveen
Huisartsenpraktijk Luykx Start.
Heeft u een klacht, bespreek het dan eerst met de huisarts. Dat kan ook wanneer het een klacht is over de praktijkassistentes of de waarnemer. Als de huisarts niet weet dat u ontevreden bent, dan kan hij ook niet proberen de klacht op te lossen.
latex spuiten
Huisartsen GZC Osdorp.
Was u patiënt van één van deze huisartsen? Dan kunt u tot halverwege het jaar terecht bij een vaste waarnemer: mevr. Mulder of mevr. In de tussentijd zijn we op zoek naar een nieuwe huisarts voor ons centrum. 1069 DA Amsterdam.
lenen persoonlijke lening
KRAAIENNEST MEDISCH CENTRUM.
Op dinsdag is er markt en kan het er druk zijn. Klik voor nadere informatie op. fysioholland Amsterdam ZuidOost locatie Kraaiennest. van der Valk J. van der Sloot-Vonk I.J. van der Zalm K.C. van den Hurk G. van Esschoten-Schuurman J. DC klinieken zuidoost. Karlijn Mulder dermatoloog.
huisartsenpraktijk
Home huisartsenpraktijk Rivierenbuurt.
Om de stijgende kosten in de zorg tegen te gaan, maar ook om de wachttijden in de ziekenhuizen binnen de perken te houden, worden diverse taken vanuit de tweede lijn overgeheveld naar de huisarts. Als patient heeft u bepaalde rechten, deze zijn vastgelegd in het privacyreglement van onze praktijk. De privacywet de Algemene verordening gegevensbescherming versterkt en breidt privacy-rechten van mensen uit én zorgt voor meer verplichtingen voor organisaties die persoonsgegevens verwerken. Wist u dat het vanaf heden niet meer is toegestaan om mailcontact te hebben via een niet-beveiligd mailadres. Wij willen u daarom vragen om voortaan gebruik te maken van onze beveiligde eConsult-mogelijkheid, via onze website. U dient daarvoor eenmalig aangemeld te worden voor het Portaal de assistente kan dit voor u aanvragen. Academisch netwerk huisartsen / Albert Mulder, psychosomatisch fysiotherapeut / Being in touch / CHAGZ / Grip psychologen / Nutropia, diëtetiek / Remco Lindeman, osteopathie / Voetportaal, podotherapie. AMC / Amstelland ziekenhuis / OLVG / VUMC. ATAL / GGD / OLVG. Vind een zorgaanbieder in Amsterdam NH.
Shell
Archief overledenen Alumni.
Oud-medewerker Digital Academic Repository van de Universiteit van Amsterdam UvA-DARE en voorzitter van de vereniging Japans-Indische Nakomelingen J.I.N. Cees Juten 1926., Geneeskunde 1956, huisarts in ruste, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, Ridder in de Orde van het Heilig Graf van Jeruzalem 6 oktober. Sánder Skolnik 1940., Scheikunde en farmacie 1962, oud-scheikundeleraar Gemeentelijke Scholengemeenschap Emmen 7 oktober. Pascal Vendel 1967., Economische wetenschappen 1992, ambassadeur in de strijd tegen spierziekte ALS 9 oktober. Daniel van den Bergh 1979., Natuurwetenschappen 2006, freelance journalist 9 oktober. Lambert Mulder 1934.,
xenos
Huisartsen Diemen Centrum 4 huisartsen op 1 adres in Diemen.
do waarneming I. di en vrij waarneming AC. Klik op de foto van uw huisarts voor meer informatie. Na 17.00 uur en op weekend en feestdagen kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost; telefoon 088 00 30 600.
advice
Amsterdam UMC.
tattoo

Contacteer ons